Суспільство

Носівська ОТГ стане більш квітучою

*Актуально

Носівська ОТГ, яку очолює представник партії «Наш край» Володимир Ігнатченко і більшість у міськраді якої становлять депутати від цієї ж політичної сили, активно працює над поліпшенням благоустрою й озелененням населених пунктів громади. Про це повідомила секретар Носівської міської ради Людмила Недолуга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Наш край» пропонує стратегію повернення трудових мігрантів

За її словами, на черговій сесії депутати міськради внесли зміни до програми благоустрою громади та виділили додаткові кошти для придбання квітів. Крім того, у громаді цього тижня пройшов День довкілля, під час якого висадили туї, ялівець та інші дерева й кущі в Носівці, селах Володькова Дівиця та Козари.

«Дощ хоч і вніс певні корективи у проведення громадської толоки з благоустрою території громади, однак закуплені саджанці туї, дуба білого та червоного, ялівця скельного і козачого, ялини, горіха, липи, калини були висаджені, як і планувалося», – розповіла секретар Носівської міськради, яка теж представляє «Наш край». Людмила Недолуга уточнила, що до толоки долучилися як школярі, так і представники старшого покоління Носівської громади.

Прес-служба обласної організації партії «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button