Суспільство

Носівську ОТГ відвідала американська сенаторка (Фото)

Носівську об’єднану територіальну громаду відвідала сенатор із США Вікторія Спартц. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив голова громади Володимир Ігнатченко. Зустріч проходила у стінах Носівської міської ради.

У дружньому кавуванні також взяв участь депутат обласної ради Сергій Баришовець. Вікторія Спартц не приховувала щирого бажання зробити добру справу для Носівської громади.

«Я готова до співпраці з вами, готова шукати можливості і контакти, аби залучити у громаду небайдужих людей, які мають досвід роботи в Україні»,- наголосила пані Вікторія.

За словами сенаторки, найбільше у Носівській ОТГ її цікавить співпраця у галузі соціальної підтримки людей з особливими потребами, одиноких непрацездатних громадян. Візит Вікторії Спартс у цю громаду був не випадковим. Сенаторка народилася у Носівці, тут живуть її найближчі родичі.

Два десятки років тому вона переїхала до США, де не лише стала дружиною та бізнес-леді, а й знаним політиком — на останніх виборах у вже рідному штаті Індіана її обрали сенатором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Носівській ОТГ дбають про покращення медпослуг для жителів громади

Славетна землячка поділилася враженнями щодо особливостей життя і роботи в США, зупинилася на персоналіях американської політики, проблемах медицини, ремонту доріг тощо. Вікторія Спартс є професійним економістом, тож розповіла і про власне бачення вирішення проблем ОТГ.

«Сподіваюся, що сьогоднішня зустріч стане початком тісної співпраці на благо та розвиток Носівської громади. Вікторія Спартс насправді хоче зробити щось корисне для рідної її серцю Носівки і нас це не може не радувати», — підсумовуючи зустріч, зазначив голова громади Володимир Ігнатченко.

Ще статті по темі

Back to top button