Суспільство

Новий конкурс від ЧЕline і «Bake House»

Ви справжній гурман? Обожнюєте делікатеси, смаколики і різноманітні кулінарні експерименти? Тоді цей конкурс саме для вас!

На ЧЕline стартує новий конкурс «Моя улюблена страва»!

Умови конкурсу прості:

  1. Зніміть відео процесу приготування вашої улюбленої страви і надішліть нам (на електронну пошту: [email protected], у Facebook – https://www.facebook.com/cheline.com.ua/, або на Viber – +380 (94) 896 05 71 – як вам зручно). Креативний коментаторський супровід під час зйомки відео та приготування страви вітається. До участі в конкурсі приймаються відео тривалістю до 5 хвилин.
  2. Дайте оригінальну назву своєму шедевру.
  3. Підпишіться на сторінку ЧЕline у Facebook – https://www.facebook.com/cheline.com.ua/ та сторінку спонсора конкурсу – https://www.facebook.com/bakehouse.che/
  4. Коли ми опублікуємо вашу конкурсну роботу – зробіть репост на власну сторінку у Facebook і не видаляйте допис до завершення конкурсу.
  5. Конкурс триває з 11 по 31 липня. Роботи приймаються до 18-ї години 31 липня. 1 серпня будуть визначені переможці.

Чекаємо на ваші відео з рецептами!

Переможці отримають призи:

  1. Від спонсора та співорганізатора конкурсу кафе «Bake House» – сертифікат (500 грн) на придбання смаколиків. Переможець буде визначений спільно представниками «Bake House» та редакції ЧЕline.
  2. Окрім того, редакція ЧЕline додатково визначить кількох переможців у номінаціях «Вибір редакції» та «Фейсбучний лідер». Переможцем у номінації «Фейсбучний лідер» стане те відео, яке набере найбільшу кількість уподобань і перепостів у Facebook. Переможці в номінаціях «Вибір редакції» та «Фейбучний лідер» отримають подарунки від ЧЕline.

66440297_339134587020850_9098278545968332800_n

СПОНСОР КОНКУРСУ: https://www.facebook.com/bakehouse.che/

Ще статті по темі

Back to top button