Суспільство

Новобасанська громада отримала європейське обладнання і техніку (Фото)

І тепер комунальники цієї громади на Чернігівщині зможуть швидше навести лад на своїй землі.

«Ми були в окупації, ми бачили ворога зблизька, ми пройшли через бої і бомбардування, ми втратили частину житлової забудови і соціальної інфраструктури, ми сумуємо й оплакуємо наших рідних і близьких – жителів громади, – розстріляних і закатованих рашистськими окупантами. Але ми пройшли через ці випробування і ми це витримаємо. Бо ми – українці і ми не одні. З нами весь демократичний світ, з нами Європа.

Сьогодні, 7 травня, наша громада в рамках співпраці з Програмою U – LEAD з Європою отримала як невідкладну підтримку гуманітарний вантаж від наших європейських партнерів. Дизельні генератори, бензопили, потужна машина для розрізання бетону та металу, пересувна освітлювальна станція із дизель-генератором – усе це обладнання вкрай необхідне для відновлення роботи соціальної інфраструктури громади, зокрема закладів освіти, медицини, для наведення ладу на вулицях наших сіл. Отримувачем допомоги є Новобиківське комунальне підприємство. 

Ми вдячні нашим партнерам з Програми U – LEAD з Європою за допомогу!» – написано на офіційній сторінці Новобасанської територіальної громади у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button