Суспільство

Новопризначений голова ОДА провів першу робочу нараду: про що говорили?

Голова Чернігівської облдержадміністрації Андрій Прокопенко сьогодні, 4 листопада, провів першу нараду з керівниками структурних підрозділів ОДА, територіальних органів ЦОВВ. У відеорежимі до наради були залучені голови районних державних адміністрацій області.

Кожен керівник коротко озвучив стан справ по галузях, а також проблемні питання, які потребують нагального вирішення.

Андрій Прокопенко зазначив, що найближчими днями зустрінеться з кожним із них, щоб більш детально обговорити те, що має бути відпрацьовано першочергово.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завод «Volkswagen», аеропорт і вирок корупціонерам: у Чернігові представили нового голову ОДА (Відео)

Голова ОДА наголосив, що наразі надзвичайно важливо сформувати бюджет на 2020 рік, який би максимально забезпечив розвиток Чернігівщини. Він акцентував, що необхідно працювати у тісному діалозі з народними депутатами від області, Урядом та Мінфіном.

Мова на нараді також йшла про виконання завдання Кабінету Міністрів стосовно моделювання мережі надання адміністративних послуг у населених пунктах області. Найближчого тижня відбудеться круглий стіл з цих питань, до якого будуть залучені й народні депутати.

Також серед озвучених пріоритетів: стовідсоткова готовність усіх служб до осінньо-зимового періоду, реалізація інфраструктурних проєктів за кошти державного бюджету, вирішення питання по заборгованості із заробітної плати в галузі охорони здоров’я, виплата субсидій.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Ще статті по темі

Back to top button