Суспільство

Новорічні локації та ілюмінація: коли вмикатимуть і скільки простоять фотозони (Фото)

У центральній частині міста на вулиці з’явилася святкова ілюмінація та маленьке новорічне містечко. І хоча великої концертної програми та масових заходів у зв’язку з повномасштабною війною в Чернігові не передбачено, казкову атмосферу для дітей вирішили все ж таки створити. Всі подробиці нам розповів Олександр Шевчук, начальник управління культури та туризму Чернігівської міської ради.

«Святкова ілюмінація – це частина створення казкової новорічної атмосфери в місті Чернігові. Наші дітлахи повинні розуміти, що, попри непростий рік для країни та Чернігова зокрема, для них все одно буде свято Різдва та Нового року. Саме тому ми прикрасили місто в парках і на центральній алеї елементами візуального світлового декору – ілюмінацією».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подарунки під подушкою: наближається свято Миколая

Але вмикатимуть вогники, якщо буде така можливість.

«Звісно, що працюватиме вона, якщо нам дозволятиме ситуація в енергетичній сфері, тому будемо дивитися виключно на ці обставини. Паралельно з цими елементами ми встановили дитячі локації, які працюватимуть на Алеї Героїв. Це всіма улюблений Вертеп і невеличкі прикрашені ялиночки, які також створюють казкову атмосферу містерії різдвяних свят і в поєднані з ілюмінацією зігріватимуть серця наших дітлахів. Тому звертаюся до всіх мешканців Чернігова, особливо до батьків – підтримайте дітей і в цей важкий час створіть для них свято в місті-герої», — зазначив Олександр Шевчук.

Працюватимуть локації до свята Водохреща, а тому до цього часу є чудова нагода зробити святкове сімейне фото.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Спілкувалася Марина Кирієнко

Ще статті по темі

Back to top button