Суспільство

Новозбудовану школу в Носівці вже оформлюють документально

*Актуально

Розпочався процес документального оформлення школи №5, будівництво якої розпочалося 30 років тому. Про це повідомила секретар Носівської міської ради Людмила Недолуга (обрана від «Нашого краю»).

За її словами, під час чергової сесії Носівської міськради, де більшість становлять депутати від «Нашого краю», схвалено рішення про надання згоди Держмайну на прийняття новобудови школи №5. «Сподіваємося, що встигнемо оформити всі документи та ввести новобудову в експлуатацію до 1 вересня. Головне, аби не виникло жодних перепон на цьому шляху», – зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Носівці невдовзі відкриють школу для більш ніж пів тисячі дітей

Також депутати Носівської міської ради схвалили рішення «Про місцеві податки і збори на 2021 рік». Документом передбачено затвердження ставок та пільг зі сплати земельного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, єдиного податку, транспортного податку, а також положень про транспортний податок, єдиний податок, земельний податок і податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Положеннями визначається коло платників податків, об’єкти та база оподаткування, пільги та ставки податків, порядок обчислення сум податків, порядок і терміни їх сплати.

Крім того, під час сесії внесено зміни до чинних цільових міських програм, розглянули бюджетні та земельні питання.

104371868_888058721678471_8469828278427200890_n

Школу в Носівці розпочали зводити у 1989 році. Кілька разів відновлювали та припиняли будівництво. У 2020 році Носівська школа №5 увійшла до переліку об`єктів, визначених у рамках президентської програми «Велике будівництво» на цей рік. Її відкриття дасть змогу 520 учням навчатися в сучасних умовах.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button