Суспільство

Обрали нового головного лісівника Чернігівщини

Переможцем конкурсу на посаду начальника Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства став Олександр Демченко.

Про це ЧЕline повідомили в прес-службі відомства.

Як відомо, перша спроба Державного агентства лісових ресурсів обрати начальника обласного управління пройшла безрезультатно. Заявки на другий тур подали дев’ять кандидатів. 12 травня найбільшу кількість балів – 14,87 – набрав директор ДП «Холминське лісове господарство» Олександр Демченко. За ним іде директор ДП «Ніжинське лісове господарство» Юрій Болоховець – 11,14 бала. Відзначимо також, що другий тур конкурсу, на відміну від безуспішного першого, проходив без онлайн-трансляції.

Наказу про призначення нового керівника наразі немає, тому нині обов’язки продовжує виконувати тимчасовий голова управління Олександр Кириченко.

Про нового головного лісівника Чернігівщини відомо, що народився він у 1965 році в с. Лоска Новгород-Сіверського району. Закінчив Українську сільськогосподарську академію, а лісову біографію молодий спеціаліст розпочинав на Харківщині – майстром лісу Золочівського лісництва Жовтневого лісгоспу. У 2000-му очолив  Холминський держлісгосп, який наразі є одним із кращих підприємств у лісовій галузі Чернігівщини.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Він заплатив взятку в розмірі 180тис$, Головний корупціонер Корюківсьго району!!! Жителі селища знають

Back to top button