Суспільство

«Охопити хоч усе місто»: в Ніжині збираються масштабно ярмаркувати

У Ніжині активно готуються до Покровського ярмарку – 2021 і, скоріше за все, залучатимуть додаткові території для торгівлі та розваг, повідомляє MYNIZHYN.

Так, у понеділок, 13 вересня, на нараді в Ніжинраді міський голова Ніжина Олександр Кодола повідомив, що за його інформацією, всі торгові місця на ярмарку вже заброньовані. І це без рекламної кампанії. Тобто люди без реклами дізналися, що планується ярмарок, і виявили неабиякий інтерес до масштабного торговельно-розважального заходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Форум-ярмарок «Я – профі» та «Активні громадяни»: в обласному молодіжному центрі готують цікаві проєкти (Відео)

Також, за словами очільника громади, планується рекламна кампанія ніжинського Покровського ярмарку в Чернігові, Прилуках, на автодорозі, що веде з Ніжина до Києва.

Тому територію ярмарку доведеться розширяти, щоб охопити якомога більше охочих.

«Ярмарком можна охопити хоч все місто!» – зазначив Олександр Кодола.

До речі, організаційний комітет ярмарку передбачив резервні території для торгівлі та розваг, зокрема це вулиця Кушакевичів, Шевченка тощо.

Нагадаємо, з 7 по 10 жовтня в Ніжині проходитиме Покровський ярмарок. Урочисте відкриття відбудеться у суботу, 9 жовтня, о 10:00.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button