Суспільство (відео)

Форум-ярмарок «Я – профі» та «Активні громадяни»: в обласному молодіжному центрі готують цікаві проєкти (Відео)

Три нові проєкти реалізують у Чернігівському обласному молодіжному центрі. Ініціативи планують запровадити в життя вже найближчим часом. Реалізація проєктів відбуватиметься за підтримки Британської ради в межах програми «Активні громадяни».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Внутрішній дворик Молодіжного центру перетворять на літній кінотеатр (Фото)

«Так само ми пройшли курс для фасилітаторів, тобто оновили свій тренерський склад програми «Активні громадяни». Тому плануємо вже в березні провести для громад серію тренінгів», — Ірина Сімонова, директор Чернігівського обласного молодіжного центру.

У березні тут також проведуть форум-ярмарок «Я – профі». Його формат залежатиме від карантинних обмежень.

«Форум-виставка профтехосвіти. Спеціальності, які вони забезпечують завдяки своїм навчальним програмам, як вони зараз змінилися, на які можна звернути увагу молоді. І ми плануємо запросити молодь із районів та ОТГ, тому що саме вони інколи обмежені в доступі до інформації», — Ірина Сімонова, директор Чернігівського обласного молодіжного центру.

У межах ініціативи молоді зможуть поставити запитання, які їх цікавлять. Таким чином вони отримають інформацію про освіту, яку можна здобути на Чернігівщині, про те, як молодь зможе себе реалізувати вже у професійній діяльності.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button