Суспільство

Онлайн заявка на кредит від vashagotivochka: моментальне оформлення

Vashagotivochka: отримати фінансову допомогу за 15 хвилин

 Чесний і надійний кредитор у наш час — справжній скарб. Адже серед чималої кількості функціонуючих банківських та кредитних установ, зовсім не легко знайти чесні, прозорі та безпечні умови. Не варто поспішати з висновками, адже Вам є на кого розраховувати! У цій статті Ви дізнаєтесь про послуги компанії «Ваша Готівочка», якій довіряють українці. Прозорі та лояльні умови кредитування — кращий доказ цього. Процедура оформлення проста: клієнт заповнюється онлайн заявка на кредит від vashagotivochka, компанією приймається рішення і впродовж лічених хвилин гроші потрапляють на картку. Далі пропонуємо ознайомитись з умовами і послідовністю оформлення позики.

На сайті ( посилання) компанії Ви знайдете багато корисної інформації: умови кредитування, переваги компанії, поточні акції, відповіді на поширені питання клієнтів, цікаві факти та новини тощо. На головній сторінці сайту відкриється кредитний калькулятор, у якому, змінюючи положення бігунку, клієнту потрібно вибрати суму і термін користування. Компанією запропоновані наступні умови: сума позики — від 200 до 7000 гривень, термін — від 1-го до 16-ти днів. Зверніть увагу, що у «Ваша Готівочка» перший кредит видається під 0%!

Компанія не просить у клієнтів довідки про доходи, фото документів або з банківською карткою. На результат онлайн заявки на кредит від vashagotivochka не впливає навіть кредитне минуле і форма зайнятості. Кожен громадянин України у віці від 18-ти до 70-ти років без проблем може отримати фінанси.

Оформлення заявки: все легко, просто і прозоро

 Процедура оформлення заявки зрозуміла та проста. Позичальникові достатньо декількох хвилин, щоб зареєструватися на сайті і отримати доступ до «Особистого кабінету», потім заповнити анкету і отримати рішення. У анкеті потрібно достовірно вказати загальну інформацію про себе ( прізвище, ім’я, по батькові, вік тощо) паспортні дані, ІПН та реквізити особистої банківської картки (на картці має бути зображений логотип платіжної системи VISA або MasterCard). Далі, відправляйте свою онлайн заявку на кредит від vashagotivochka на розгляд. Оформлення позики у «Ваша Готівочка» — це оперативно, безпечно і, звичайно, надійно. Клієнти можуть бути впевнені в тому, що їх особиста інформація надійно захищена від третіх осіб.

Після того, як заявка буде розглянута, Ви швидко отримаєте рішення, яке обов’язково буде позитивним. Безготівковий переказ від «Ваша Готівочка» надійде впродовж лічених хвилин. Переваги такого способу кредитування — незліченні, адже для отримання фінансів достатньо онлайн заявки на кредит від vashagotivochka, оформити яку можна будь-якої миті. Технологічність послуги зробила її доступною для всіх людей, тому фінансову допомогу у «Ваша Готівочка» без відмови отримає кожен!

Якщо залишились запитання, звертайтеся до фахівців компанії. Контакти: 0 800 500 660 або [email protected].

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button