Суспільство

Опалювальний сезон у Чернігові може завершитися раніше

Такий розвиток подій допускає міський голова Владислав Атрошенко. Він попросив підлеглих пильнувати за температурним режимом і в разі можливості зекономити кошти на опаленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині споживачам мають зробити перерахунок за опалення та гарячу воду

Мер Чернігова зазначив: у лікарнях і дитячих садках про економію не ведеться. Тут, за його словами, треба утримувати необхідну температуру.

Владислав Атрошенко, з огляду на те, що найближчими днями очкується незначне коротке похолодання, також попросив уважно відстежувати температуру в школах.

Натомість він не відкидає, що рання весна дасть змогу зекономити на енергоресурсах.

– Якщо ми зекономимо кілька мільйонів під час виходу з опалювального сезону – це буде правильно. Прохання всім управлінням – подивіться відповідні цифри, – звернувся міський голова до підлеглих.

Нагадаємо, звичайна дата завершення опалювального сезону – 15 квітня, проте ця дата може посуватися з огляду на температуру повітря. Офіційно для завершення сезону потрібне розпорядження міського голови.

Згідно з прогнозами, наприкінці поточного тижня в Чернігові очікується падіння денної температури до 3–4 градусів тепла (вночі навіть можуть бути заморозки). Утім, вже з 18 березня знову потеплішає.

Джерело: www.0462.ua

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button