Суспільство

Опалювальний сезон в Ніжині буде припинено

Сьогодні, 30 березня, під головуванням міського голови відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Виконавчий комітет Ніжинської міської ради, відповідно до діючих норм та правил, вирішив припинити опалювальний сезон в м. Ніжині.

Керівникам підприємств і організацій, які мають на балансі відомчі котельні, рекомендовано з 30 березня 2020 року припинити опалення житла, підприємств, організацій та установ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо коли закінчиться опалювальний сезон у Чернігові

Також, Ніжинському відділенню публічного акціонерного товариства «Чернігівгаз» рекомендовано забезпечити відключення газових опалювальних приладів, відповідно до діючих норм та правил, з 1 квітня 2020 р.

Котельні, розташовані на території Кунашівського старостинського округу, відповідно до діючих норм та правил, з 1 квітня 2020р. припинять опалювальний сезон, зважаючи на показники зовнішньої температури повітря.

Опалення комунального лікувально-профілактичного закладу «Ніжинська центральна міська лікарня імені Миколи Галицького», лікувально-профілактичного закладу «Ніжинський міський пологовий будинок» та Ніжинського дитячого будинку-інтернату буде продовжено, за умови погіршення погодних умов по замовленню керівників закладів, відповідно до діючих норм та правил, з 1 квітня 2020 р.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ніжинська міська рада

Ще статті по темі

Back to top button