Суспільство

Остерський військовий лісгосп – серед переможців всеукраїнського конкурсу

Підбито підсумки і визначено переможців конкурсу Товариства лісівників України на кращу протипожежну діяльність державного лісогосподарського підприємства у 2020 році.

Весна цього року розпочалася для лісівників зі справжніх випробовувань на міцність і готовність реагувати на ці виклики. Пожежами була охоплена практично вся Україна. Тоді вигоріло, за різними оцінками, близько 100 тисяч гектарів лісів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із тонни шишок – 10 кілограмів насіння: як сіверські лісівники взимку дбають про майбутні ліси

Враховуючи незворотні процеси зі зміни клімату на планеті, обмаль опадів, напрошується висновок, що лісівники, окрім вирощування лісу, мають бути готовими реагувати на будь-які виклики, покращувати стан протипожежної безпеки, адже пожежу краще попередити, аніж гасити.

Саме тому Президією  Всеукраїнської Ради Товариства лісівників України було прийнято рішення про проведення конкурсу на кращу протипожежну діяльність лісогосподарських підприємств, який стартував у червні 2020 року.

Отже, конкурсна комісія визначила  переможців:

Перше місце – державне підприємство «Конотопське лісове господарство» Сумського обласного управління лісового і мисливського господарства;

Друге місце – державне підприємство «Остерський військовий лісгосп» Чернігівського обласного управління лісового і мисливського господарства;

Третє місце – державне підприємство «Полтавське лісове господарство» Полтавського обласного управління лісового і мисливського господарства.

Чернігівське обласне управління

лісового та мисливського господарства

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button