Суспільство

Оuляд житлового комплексу «White Lines»

Житловий комплекс “White Lines” – це місце, яке подарує вам нескінченний комфорт, душевний спокій та рівновагу. Розташований у Голосіївському районі він стає його оазою зручності й окрасою всієї столиці.

Переваги майбутнього

ЖК “White Lines” був створений аби дарувати мешканцям незрівнянний комфорт для щоденного проживання і перша особливість, яка є цьому підтвердженням, – це естетично привабливий та сучасний зовнішній вигляд масиву, який буде тішити ваше око кожного дня.

Масив становить собою багатофункціональні споруди бізнес-класу, ідея яких відрізняється застосуванням унікальних архітектурних рішень. “White Lines” є фіналістом міжнародного архітектурного конкурсу World Architecture Festival, це перший проєкт з України, який досяг фіналу цього престижного конкурсу.

Фасади будинків виконані в модерному дизайні з використанням панорамного скління й контрастних білих ліній, що надає комплексу футуристичного вигляду і притягує, як магніт, погляди перехожих. Ці «білі лінії» не лише декоративний елемент, але й практичний, оскільки за ними приховані зовнішні блоки кондиціонерів.

Купити квартиру в новобудові “White Lines” дуже просто, оскільки було розроблено 50 видів планувань, аби для будь-якого смаку й вподобань знайшлися ідеальні апартаменти. Краєвиди з великих вікон таких приміщень також доступні для вибору: можна обрати варіант спогляданні прекрасного парку з вікна свого будинку або зеленої зони на даху.

Що собою являє такий зелений простір на даху? Таке унікальне рішення розробників означає, що один гектар власного парку розташовується на самій верхівці будівлі. На ньому розміщені спортивні та дитячі майданчики, ростуть великі дерева, знаходяться місця для відпочинку – усе це є частиною концепції багатофункціонального житлового комплексу.

Одного разу обравши ЖК “White Lines” для того аби купити 3 кімнатну квартиру ви назавжди отримаєте можливість використовувати розвинену сферу послуг масиву не виходячи за його межі. Це стає можливим завдяки власному торговому центру з більше ніж 150 магазинами й ресторанами, які будуть доступні щоденно і виділятимуться від вас лише однією зупинкою на ліфті.

Для поціновувачів спортивних активностей тут-таки був спроєктований фітнес-клуб з басейном: тільки уявіть, тепер аби провести заплановане тренування більше не потрібно буде вирушати до спортзалу, який розташовується далеко від вашої оселі – розробники масиву “White Lines” надають унікальну можливість займатися спортом, використовуючи найкраще обладнання, просто поруч із вашою оселею.

Проте, дістатися будь-якої точки в мегаполісі не буде проблемою, тому що ЖК займає географічне положення поруч зі станцією метро “Голосіївська”, всього за одну хвилину. Розвинена інфраструктура району пропонує наступні послуги для вас:

  • кафе й ресторанів: “Кухня Поллі”, “COFFEE IN”, “Голосіїв”, “Jazz Coffee”
  • магазинів, супермаркетів: “АТБ-Маркет”, “Еко маркет”, “Галя Балувана”, “Аврора”
  • навчальних закладів: приватна школа «Sigma School”, Заклад дошкільної освіти №416 «Іскорка», Середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №36 імені С.П.Корольова міста Києва, Київське регіональне вище професійне училище будівництва
  • медичних установ: Центр первинної медико-санітарної допомоги №2 Голосіївського району, “YUVO” клініка дерматології й косметології, “Ветеринар додому”, “Сінево”

Потрібна допомога при оренді квартири або її купівлі в житловому комплексі “White Lines”? Компанія номер один в Україні та Європі T.H.E. Capital спеціалізується на питаннях преміум нерухомості та із задоволенням і професіоналізмом допоможе вам отримати дім мрії за лічені дні.

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button