Суспільство

П’яний водій, тікаючи від патрульних, пошкодив власний автомобіль (Відео)

Сьогодні близько опівночі екіпажі патрульної поліції отримали орієнтування, що в напрямку Чернігова рухається автомобіль ВАЗ-21144 з реєстрацією Київської області, який може бути причетним до правопорушення в Славутичі.

За деякий час один із патрульних екіпажів помітив авто, модель і номерний знак якого збігалися з орієнтуванням, а також характерною прикметою – відсутність заднього бампера. Інспектори подали водієві сигнал зупинитися, проте той проігнорував вимогу та додав швидкості. Намагаючись відірватися, автомобіль вихляв вузенькими вуличками приватного сектору мікрорайону Подусівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій напідпитку в’їхав у паркан

До переслідування долучилося ще кілька патрульних екіпажів. Водій, ігноруючи неодноразові вимоги зупинитися, продовжував тиснути на газ. На одній із вулиць авто-утікач зупинилося перед бетонним блоком, який обмежував рух. Коли поліцейські наблизилися до транспортного засобу, водій знову рушив і продовжив тікати, протиснувшись між парканом і бетонним блоком, таким чином пошкодивши власний автомобіль.

Остаточно зупинити втікача вдалося на іншій вулиці. 23-річний водій мав зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Його стан був підтверджений висновком лікаря-нарколога під час медогляду з результатом 1,04 проміле.

На громадянина склали 4 адміністративні протоколи: за ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння), ст. 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку), ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, дорожніх споруд чи іншого майна) та винесли постанову за ч. 1 ст. 121 (керування водієм транспортним засобом, що має технічні несправності, з якими, відповідно до встановлених правил, експлуатація його забороняється) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Автомобіль доправлений на арештмайданчик.

Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button