Суспільство

Паліндромна магія: на Чернігівщині сьогодні буде створено майже 80 родин

Другий день тижня, двадцять другий день календаря місячних фаз і другий місяць 2022 року – паліндромна дата 22.02.2022, якої очікують не лише астрологи, а й молодята. Саме сьогодні на послуги фахівців відділів державної реєстрації актів цивільного стану спостерігається особливий попит, адже створити родину в такий особливий день прагнуть чимало пар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кохання в часи війни: молодята відгуляли весілля на фронті

«Весільний бум наприкінці лютого є цілком очікуваною подією. Таку кількість двійок хочуть бачити у своєму свідоцтві про шлюб багато молодят, тому сьогодні планується щонайменше 260 одружень. Зокрема на Полтавщині – 110, на Сумщині – 72 і 78 шлюбних церемоній – на Чернігівщині. Водночас цього дня можна не тільки одружитися, а й урочисто подати заяву про державну реєстрацію шлюбу», – зазначила Ірина Свистун, начальниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми).

Очільниця також додала, що ця кількість весіль не остаточна, адже у визначених містах існує послуга «Шлюб за добу», завдяки якій чоловіком і дружиною можна стати впродовж 24 годин.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button