Суспільство

Патрульні допомогли 14 учням дістатися до місця проведення олімпіад

20 січня близько дев’ятої ранку на автодорозі М-01 (Київ – Чернігів – Нові Яриловичі) екіпаж патрульної поліції, який повертався до Чернігова після несення служби, неподалік села Красилівка помітив пасажирський автомобіль «ГАЗель», біля якого на узбіччі стояли діти та троє дорослих. Вони махали руками, привертаючи до себе увагу поліцейських. Патрульні зупинилися біля них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівці допомогли упіймати ланцюжкового злодія-наркомана

Виявилося, що діти (всього їх було 14) – це учні старших класів однієї зі шкіл міста Бобровиця, а дорослі – двоє вчителів, які їх супроводжували, та водій мікроавтобуса. Діти разом із вчителями прямували до Чернігова для участі в олімпіадах із права та математики, але дорогою автомобіль зламався і вони майже сорок хвилин чекали на допомогу, стоячи на узбіччі. Побачивши поліцейське авто, почали привертати до себе увагу.

З’ясувалося, що про поломку мікроавтобуса в Бобровиці вже знають, проте до початку олімпіад діти можуть не встигнути, якщо ще затримаються.

За короткий час патрульні зупинили два мікроавтобуси, які прямували в бік обласного центру. Пояснивши ситуацію водіям, попросили допомогти школярам і їхнім супроводжуючим дістатися пункту призначення. Жоден із водіїв не відмовився. Як з’ясувалося пізніше, обидві групи дітей дісталися вчасно, попри те, що кожна з олімпіад відбувалася в різних чернігівських школах.

Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button