Суспільство

Патрульні перевірили стан доріг на Чернігівщині

Співробітники відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції області спільно з власниками автомобільних доріг та вулиць провели осінній комісійний огляд вулично-шляхової мережі області.

Обстеження показало, що загальна картина із заміною асфальтного покриття покращується, але проблемні ділянки ще залишаються. В основному це стосується вулиць приватного сектору. Поліцейські зафіксували чималу кількість вибоїн, деформацій у вигляді ямковості та осідання асфальтного покриття. Власники таких вулично-шляхових мереж отримали від інспекторів відповідні вимоги про усунення недоліків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові майже на місяць перекриють рух по ще одній вулиці

Також поліцейські перевірили готовність власників автомобільних доріг та обслуговуючих компаній до утримання доріг у зимовий період – це наявність паливо-мастильних матеріалів, піщано-сольової суміші, фракційних матеріалів, технічний стан снігоприбиральної техніки.

Співробітники відділу БДР патрульної поліції обстежили майже 3000 км доріг державного значення. Видали 28 вимог про усунення недоліків та склали 6 адміністративних матеріалів за порушення правил, норм і стандартів, що стосуються безпеки дорожнього руху.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button