Суспільство

Переможці телешоу «Розсміши коміка. Діти» з Холмів розповіли куди витратять гроші

Двоє братиків і сестричка з селища Холми Корюківського району взяли участь у шоу «Розсміши коміка. Діти» і виграли головний приз – 50 тисяч гривень. Мама переможців Людмила Ярошенко розповіла подробиці участі та куди ж підуть виграні гроші. За її словами, ідея взяти участь у телевізійному шоу належить саме їй. Вона запропонувала дітям і ті згодились.

«Я ж би силою їх не тягнула на шоу. Вони у мене активні: хлопці завжди виступають у школі на всіх концертах, Кирило грає на баяні. Даша в садочку теж в перших рядах. Взагалі діти не сором’язливі, активні та артистичні, тому вони погодились, а я у відпустці почала роботу над жартами», — розповідає пані Людмила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти з Чернігівщини заробили на відомому шоу кругленьку суму

Сім’ю Ярошенків спочатку запросили пройти кастинг, а потім вже покликали на зйомки програми.

«Я дуже переживала, вся відповідальність була на мені, у голові прокручувала, а що ж буде, якщо нічого діти не виграють. Як же мені загладжувати їхнє розчарування. Але діти показали все, на що вони здатні і перемогли. Ото була радість, щастю не було меж», — ділиться емоціями щаслива мама.

За словами Людмили Ярошенко, виграні гроші вже розписані до копієчки. Хлопцям планують купити два спортивні велосипеди, Даші – морську свинку, а все, що залишиться, то витратять на подорож до моря.

«Ми ж спочатку тримали все в таємниці, нікому не казали, що виграли. Хоча ж багато питали, бо знали, що ми брали участь у шоу. А вже після виходу програми на екрани – популярність зашкалює. Вітають при зустрічі, а особливо у Мережі – коментарі посипались градом», — зазначає Людмила Ярошенко.

На цьому Ярошенки не планують зупинятися, якщо буде можливість і натхнення, то братимуть участь і далі в шоу.

Ще статті по темі

Back to top button