Суспільство

Першачкам Чернігівщини роздадуть букварики з «епікфейлом»

1 вересня майже 8 000 дітей і їхніх батьків в урочистій атмосфері отримають неправдиву інформацію про обласне керівництво Чернігівщини. Як відомо, голова ОДА Валерій Куліч пішов у відставку, але для юних сіверян він залишиться, як у пісні «…и Ленин такой молодой», тобто фігуруватиме головою Чернігівської облдержадміністрації.

У департаменті інформаційної діяльності ОДА розповіли про видання «Букварика», а от щодо адекватності фото «вождів» розводять руками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вожді» Чернігівщини привітали першокласників букварями з чиновницьким іконостасом

«Це подарункове видання для першокласників Чернігівської області – «Букварик школярик», який розповідає саме про традиції, культуру та взагалі про нашу область у форматі саме для найменших. Друкуватимуть у поліграфічно-видавничому комплексі «Десна». 7 750 примірників має вистачити на всіх першачків області. Вартість одного примірника – приблизно 40 гривень. Одразу після отримання підручників ми передамо їх до обласного управління освіти, яке й поширить їх по школах. Що стосується фото перших осіб області, то в першому варіанті «Буквариків» їхні фото були. Упорядником підручника є Дмитро Никоненко, тому наразі я не можу сказати, чи є там фото. Але підручники вже віддруковані. І механізму, як відкликати, немає», – розповідає в.о. керівника департаменту інформаційної діяльності Ігор Слєзко.

Упорядник видання Дмитро Никоненко у відпустці. Звідки взялися фото Вдовенка і Куліча в «Букварику» – не знає. Десь хтось колись запропонував, а команди прибирати вже колишнього голову ОДА з вітальної сторінки підручника ніхто вказівки не давав, то «так і буде». Загалом як і все в нашому державному управлінні.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. В совковых букварях на второй странице был портрет «дедушки Ленина». Кулич решил повторить)))

Back to top button