Суспільство

Після об’єднання громада Олбина працює над питанням ремонту дороги

Староста села Олбин Кіптівської об’єднаної територіальної громади Людмила Грищенко коротко розповіла про зміни, що відбулися після об’єднання.

— 25 жовтня минулого року ми обрали голову Кіптівської ОТГ, до якої входять шість сільських рад і 12 населених пунктів. Наше населення становить 3 880 осіб.

Відтоді працюємо так, як і працювали, виконуємо всі свої обов’язки, не підводимо голову своєї громади, бо ми колеги. Люди всі приходять до нас на наші робочі місця. Всі довідки, субсидії, свідоцтва про смерть, свідоцтва про народження та нотаріальні дії в телефонному режимі. Зараз у нас уже в усіх є інтернет – ми всі тісно співпрацюємо .

Усі ставлять нам одне запитання: «Чи краще стало жити після об’єднання?». Я відповім так: «Ми сподіваємось на краще, бо ми компактна сільська рада, всі ми розташовані поряд, кожного понеділка ми зустрічаємося на робочій нараді, розповідаємо про свою роботу.

Наші діти шкільним автобусом їздять до с. Прогрес, до школи, що також входить до нашої громади. Проблемних питань у нас багато. У нас, наприклад, є дорога Кіпті — Барсуків, яка проходить через Кіптівську, Олбинську та Прогресівську колишні сільські ради. Вона нагально потребує ремонту, але сподіваємося, що ми його своїми зусиллями зробимо.

І я думаю: якщо будуть кошти, то вони будуть виділені й на нашу дорогу.

Ще статті по темі

Back to top button