Суспільство

По Доценка не ходитиме громадський транспорт: читайте про зміни маршрутів

У п’ятницю, 19 червня, з 20.00 до 10.00 суботи 20 червня для проведення ремонтних робіт відбудеться перекриття ділянки вул. Доценка від вул. Рокоссовського до вул. Космонавтів.

У зв’язку з цим тролейбуси маршрутів №№ 6 і 7 від зупинки «Вул. Грибоєдова» рухатимуться по вул. 1-го Травня до кінцевої зупинки «2-га міська лікарня» потім – вулицею 1-го Травня, проспектом Перемоги і далі – за своїми маршрутами в прямому та зворотному напрямках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові перекриють дорогу в трьох місцях

Тролейбуси маршруту №8 рухатимуться від зупинки «Магазин «Електрон» до кінцевої зупинки «2-га міська лікарня», потім – вулицями 1-го Травня і Рокоссовського із зупинками «Магазин «Електрон», «Вул. Рокоссовського», «Вул. Всіхсвятська» і далі – за своїм маршрутом у прямому та зворотному напрямках.

Звертаємо увагу, що зупинки громадського транспорту «Вул. Доценка», «Вул. Космонавтів», «Школа №12», «Вул. Пухова», «Пожтехніка», «Вул. Бєлова», «7-й мікрорайон» та «Пологовий будинок», що знаходяться по вулицях Доценка, Пухова і Бєлова, тролейбусними маршрутами №№6, 7 та 8 тимчасово не обслуговуватимуться.

Автобусний маршрут №11 проходитиме від зупинки «Вул. Грибоєдова» вулицями 1-го Травня, Бєлова, Пухова і Доценка до кінцевої зупинки «Школа №12» у прямому та зворотному напрямках.

Автобусний маршрут №26 від зупинки «Пожтехніка» проходитиме вулицями Бєлова, Пухова, Всіхсвятській, Рокоссовського і далі – за своїм маршрутом у прямому та зворотному напрямках.

Автобусний маршрут №30 від зупинки «Вул. Всіхсвятська» у напрямку до кінцевої зупинки «Автозавод» проходитиме вулицями Рокоссовського, 1-го Травня, Бєлова, Кільцевій і далі – за своїм маршрутом у прямому та зворотному напрямках.

Автобусний маршрут № 44 від зупинки «Вул. Захисників України» у напрямку до кінцевої зупинки «Епіцентр» проходитиме вулицями Рокоссовського, Всіхсвятській, Пухова, Бєлова, Кільцевій – у прямому і за своїм маршрутом – у зворотному напрямках.

        За інформацією Управління транспорту, транспортної інфраструктури

та зв’язку Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button