Суспільство

По селах Чернігівщини не прийшли квитанції за електроенергію: в «Енері» пояснили причини

По селах на Чернігівщині – надзвичайна ситуація. Люди б’ють на сполох – не прийшли квитанції на електроенергію від «Енери», а це, відповідно, призведе до відсутності оплати за послугу і, на їхню думку, може спричинити пеню чи навіть відключення електропостачання.

ЧЕline вирішив звернутися до Романа Гамениці, керівника постачальника тієї самої електрики – ТОВ «Енера Чернігів»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Без доступної електроенергії економічне відродження України неможливе, – депутат облради

«Квитанцій немає не в усіх селах. Здається лише в Козелецькому, Городнянському, трішки Менського, Ніжинського  району і ще деякі. Причина – трапився збій у нашій програмі і роздрукувалися квитанції з нульовими показниками. І щоб не будоражити народ, ми вирішили їх взагалі не розсилати. Наразі ми квитанції відкоректували і на наступний місяць, до 15 жовтня, люди отримають уже нормальні платіжки», – розповідає Роман Гамениця.

Потенційну невчасну оплату послуги керівник «Енери» оцінив так:

«Якщо люди не заплатять цього місяця, а зроблять оплату за нього наступного місяця, це не буде проблемою, адже це наша провина. Якщо ж хочете оплатити, то можете зателефонувати в свій «Центр обслуговування клієнтів», його номер телефону є на попередніх квитанціях, і там дізнатися суму до сплати. Після цього можна буде здійснити оплату в будь якому банку або на пошті», – пояснив Роман Гамениця.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button