Суспільство

Подорван витіснив Чусь із прес-служби

Останнім часом у соціальних мережах почала з’являтися інформація, що прес-службу Чернігівської міської ради очолив Андрій Подорван (екс-керівник департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА), який після звільнення Валерія Куліча перейшов на роботу до міськради на посаду радника чернігівського міського голови.

Запитання про ймовірну кадрову рокіровку в міській раді надсилають читачі ЧЕline і на нашу редакційну пошту. До речі, цілком імовірну, бо бачимо, як новий радник фактично виконує роль керівника прес-служби. Адже прес-секретаря Наталію Чусь останнім часом не видно і не чутно. Де вона наразі і чим займається – питання відкрите.

Журналіст ЧЕline переадресував усі запитання безпосередньо Андрію Подорвану.

Що цікаво, спершу він поцікавився, навіщо ми це питаємо. Після пояснень журналіста відповів: «Останнім часом на вашому сайті бачив маніпулятивні речі, наклепи, твердження без фактів. У мене є побоювання, що мої коментарі будуть перекручені». Тож, мовляв, ситуацію не коментуватиме.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прес-конференція Куліча

Журналіст пообіцяв, що коментар поставимо дослівно. Після цього Андрій Подорван відповів, що подумає.

До кінця робочого дня жодної відповіді від пана Андрія так і не отримали.

І ось несподіванка – на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради Андрій Подорван вже значиться як начальник прес-служби. Хоча жодних офіційних документів щодо його призначення чи звільнення з посади Наталії Чусь у вільному доступі немає. Більше того, саме Наталії Чусь дали доручення оприлюднити офіційну інформацію про діяльність Чернігівської міської ради. Наприклад, інформацію про скликання останньої 33-ї сесії. Дивина та й годі.

До речі, ЧЕline немає нічого проти Наталії Чусь, але своїх безпосередніх обов’язків щодо комунікації зі ЗМІ вона не виконувала. Журналісти ЧЕline неодноразово звертались до неї по допомогу в різних питаннях, але зазвичай результату від того було дуже мало або й взагалі не було.

Схоже, що естафету люб’язності та відкритості від Наталії Чусь перейняв і Андрій Подорван, який відмовляється коментувати очевидні речі.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Пусть пресс-службу возглавляет кто угодно, но только не недалекая Чусь.

  2. Ви не видання, ви не журналісти, ви помийка…

Back to top button