Суспільство

У багатоповерхівці на Льотній бабуся опинилася зачиненою в квартирі у безпорадному стані (Відео)

24 січня близько шостої вечора на лінію «102» надійшла інформація від жителів одно із багатоповерхових будинків на вулиці Льотній, що два дні вони не бачили сусідку – 82-річну жінку, яка живе у квартирі на першому поверсі. Крім того, що жінка вже похилого віку, вона напередодні зламала ключицю. Сусіди хвилювалися, чи все у неї гаразд, бо вони бачили, що у квартирі мерехтить світло, але звідти ніхто не озивався і до дверей не підходив. За вказаною адресою виїхав один із екіпажів патрульної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульні допомогли 14 учням дістатися до місця проведення олімпіад

Прибувши на місце, патрульні поспілкувалися із сусідами, з’ясували, коли востаннє бачили стареньку, чи є в неї близькі родичі, з якими можна б було зв’язатися. З вулиці дійсно було видно, як у квартирі блимає світло. Спочатку на стукіт у двері ніхто зсередини не реагував, потім стало чутно крик про допомогу. Оскільки квартира на першому поверсі, поліцейські вирішили спробувати потрапити до квартири через балкон. Виявилося, що дерев’яна віконна рама не була щільно закритою, і патрульні змогли потрапити всередину, не пошкодивши її.

Жінку знайшли в одній із кімнат. Вона сиділа на підлозі. Старенька сказала, що впала і не змогла підвестися. Скільки часу вона пробула на підлозі, не відомо.

Поліцейські викликали швидку медичну допомогу, також прибули родичі жінки, з якими вдалося зв’язатися.

Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button