Суспільство

Поліцейське поповнення Чернігівщини отримало новенькі погони (Фото)

Заступник начальника ГУНП в Чернігівській області полковник поліції Дмитро Лось та заступник начальника кадрового забезпечення ГУНП підполковник поліції Дмитро Тарасенко в урочистій обстановці вручили погони відповідно до присвоєних первинних та чергових спеціальних звань чернігівським поліцейським, які проходять стажування в м. Маріуполі.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Символічно, що саме 13 жовтня, напередодні Дня захисника України, кандидати, які поповнили ряди чернігівської поліції і в даний час проходять стажування в зоні АТО в Донецькій області, отримали новенькі погони згідно присвоєних їм 2 жовтня первинних та чергових спеціальних звань поліції.

Вручити погони в урочистій обстановці випала честь заступнику начальника ГУНП в Чернігівській області полковнику поліції Дмитру Лосю.

Дев’ятеро поліцейських з Чернігівщини було зібрано в актовій залі Центрального відділу поліції міста Маріуполя, де в урочистій обстановці заступник керівника ГУНП в Чернігівській області вручив їм погони та вітальні листівки від Голови Національної поліції України Сергія Князева.

Також представники Головного управління в Чернігівській області передали поліцейським продуктові набори та смаколики.

Ще статті по темі

Back to top button