Суспільство

Поліція Чернігівщини готова забезпечити правопорядок під час поминальних днів

Під час поминальних днів поліція області буде нести службу в посиленому режимі. До забезпечення публічного порядку та безпеки залучатимуться понад 500 поліцейських. Поліція закликає громадян бути відповідальними та дотримуватися вимог воєнного стану.

Поліція вживає комплекс превентивних профілактичних заходів, щоб поминальні дні пройшли організовано, без порушень порядку. Спільно зі співробітниками інших правоохоронних відомств, військовослужбовцями та представниками громадських формувань поліція забезпечуватиме правопорядок на території кладовищ.

У цілодобовому режимі працюють ситуаційний центр обласної поліції, посилені слідчо-оперативні групи поліції, а також вибухотехніки і кінологи зі службовими собаками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Духовні настрої та церковна служба на чернігівському прикордонні: розповідь священника (Фото)

Поліція Чернігівщини закликає громадян дотримуватися комендантської години, не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Уникайте скупчень людей та, за можливості, скоротіть час перебування на кладовищі.

Пам’ятайте, що в умовах воєнного стану всі громадяни повинні мати при собі документи, які посвідчують особу.

Будьте відповідальними – не зловживайте спиртними напоями, дотримуйтеся правил особистої та мінної безпеки. У разі виявлення вибухонебезпечних чи підозрілих предметів у жодному разі їх не торкайтеся, негайно повідомляйте про подію за телефонами 101 або 102.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button