Суспільство

Популізм, артистизм, агресія: сесійні відтінки Атрошенка (Відео)

Днями відбулося чергове засідання сесії Чернігівської міської ради. Відкриваючи засідання, міський голова Владислав Атрошенко промовисто пообіцяв, що почує кожного, хто прийшов на сесію і всім дасть можливість висловити свою думку.

«Всі громадяни, які мають бажання виступити і донести свою позицію, матимуть змогу виступити. Я вам даю слово», — як істинний прихильник демократії пообіцяв Владислав Атрошенко.

Але вже через 20 хвилин очільник міста забув про свою обіцянку і вигнав із зали чоловіка, який наважився зробити меру зауваження.

«Хто це сказав? Я прошу вийти цю людину з зали сесійної. Я не буду продовжувати сесію, поки ця людина не вийде із зали», — заявив Владислав Атрошенко.

Подібних прикладів роздвоєності поведінки мера безліч. То він робить зауваження підлеглим за сонливість на нараді, а потім сам тихцем позіхає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситуація з Літнім театром, холодні квартири і муніципальна сонливість (Відео)

Бувало, що критикує підлеглих за спілкування не українською мовою і фактично одразу сам переходить на російську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко зробив зауваження Почепу, але сам потрапив у тенета

 

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Кто пишет этот бред! Из зала была реприка-не тяни резину! Мэр отреогировал очень правильно!,это не базар! Кстати,этот человек позднее выступил,и сказал все то,что хотел.

  2. кто мешал или мешает мєру «не продовжувати сесію»? …а, просто УЙТИ?

  3. Правильно мер сделал. Выступить и мешать проводить сессию-разное вещи.
    Автор вырвал со всего кусочек и пишет бред.

Back to top button