Суспільство (відео)

Ситуація з Літнім театром, холодні квартири і муніципальна сонливість (Відео)

У можливому факті перевищення службових повноважень міський голова Владислав Атрошенко звинуватив начальника комунального підприємства «Центральний парк культури та відпочинку» Володимира Хольченкова. Він начебто з порушенням уклав договір з інвестором.

«На місяць Хольченков відсторонений від займаної посади з можливим продовженням цього терміну в разі необхідності – з метою неупередженого розслідування ситуації», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

«Цей інвестор виплачує зараз Центральному парку оренду в сумі 300 тисяч на рік і Центральний парк має прибуток за умовами договору не було і нема відчуження комунального майна, виникло якесь непорозуміння, яке треба виправити, це реальна помилка ми не займались ніяким відчуженням», — начальник КП «Парк культури та відпочинку» Володимир Хольченков.  

Відзвітували на ранковій розширеній нараді теплогенеруючі компанії міста. Опалювальний сезон у Чернігові стартував у всіх житлових будинках. Квартири у восьми будинках наразі не опалюються, і це власне рішення мешканців. Так вони вирішили заощаджувати. Сьогодні з 6-ї ранку тепло дали у школи та дитячі садки. До вечора всі соціальні заклади підключать до опалення.

«Хотів би звернутися до всіх, щоб із розумінням поставилися до того, що відбувається процес стравлювання повітря, і протягом доби не у всіх кімнатах, під’їздах та стояках може бути якісне опалення», — генеральний директор фірми «Технова» Олексій Щербина.

До зими готові й об’єкти, які були пошкоджені внаслідок літньої аномальної зливи. До речі, біля кількох житлових будинків провалився фундамент, в одному впала стіна. За словами начальника комунального підприємства «Деснянське», всі пошкодження полагодили.

«Всі питання ці підприємство вирішило за свої кошти, позакривати питання разом із мешканцями. Все ми відновили за власні кошти», — начальник КП «Деснянське» Віктор Пригара.

Не обійшлося на ранковій нараді без традиційної агресії з боку міського голови. Атрошенко вкотре вигнав із нарадчої зали підлеглого, який ненароком позіхнув.

«Заступник тролейбусного управління, вийди геть ти, коли позіхаєш, як пилососиш. Мабуть, у руки туди попадають», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Хоча сам міський голова на ранковій розширеній нараді не приховував власної сонливості.

Журналіст Яна Титенок

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button