Суспільство

Поранений рецидивістом поліцейський потребує допомоги

Новина про те, що в Чернігові затримали небезпечного озброєного рецидивіста облетіла всю Україну. Під час штурму злочинець, який тримав у страху мало не весь Чернігів і нещодавно вистрелив у охоронця ломбарду, кинув у правоохоронців гранату.

Унаслідок вибуху серйозно постраждали троє поліцейських. Найбанальніше в цьому те, що ці чоловіки пройшли війну на Донбасі, були на передовій, а поранення отримали вдома, виконуючи свої поліцейські обов’язки, захищаючи нас із вами.

Поліцейський управління «КОРД», майор поліції отримав тілесні ушкодження та з діагнозом «проникаючі осколкові поранення черевної порожнини із пошкодженням кишківника, брижжівки та печінки» госпіталізований до реанімаційного відділення Чернігівської міської лікарні № 2. Поліцейський «РПОП», старший сержант поліції отримав тілесні ушкодження та з діагнозом «вибухо-осколкові поранення верхньої третини лівого стегна, нижньої третини лівої гомілки» госпіталізований до травматологічного відділення Чернігівської міської лікарні № 2.

Поліцейський управління «КОРД», молодший лейтенант поліції отримав тілесні ушкодження та з діагнозом «акустична баротравма, закрита черепно-мозкова травма» госпіталізований до неврологічного відділення.

Один із правоохоронців отримав дуже серйозні поранення, йому зробили операції. Утім, стан чоловіка тяжкий. Його перевели до Києва в спеціалізований центр, де щоденно на лікування йде чимала сума.

Не будьте байдужими – допоможіть вижити герою, який, ризикуючи життям, разом зі своїми напарниками затримав небезпечного бандита.

Номер картки «ПриватБанк» дружини пораненого правоохоронця, який потребує допомоги.

4149 4978 7072 2875 – Петрухно Ірина Сергіївна.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. в том то и печаль, что государство, которому служит человек, не хочет помочь даже в лечении, необходимость в котором возникла выполняя рабочее задание… так следующий раз будут думать — зачем встревать в инцидент, если я получу увечия или травму и государство просто наплюет… и все правоохранители будут стоять в стороне… Вопрос — какой смысл работать в полиции и защищать закон государства, если государство не хочет ничем поддержать…

    1. помогло государство, и сразу с первых минут все ему делось бесплатно. то Челайн выдает непроверенную информацию

Back to top button