Суспільство

Пошук підробітку Чернігові став легким та безпечним

Підробіток без ризику можливий. Доступна і додаткова робота за призванням: в тому числі і у творчій сфері. Можна заробляти, виконавши певний обумовлений об’єм робіт та отримавши домовлену суму. І на пошук роботи не треба витрачати декілька годин. Про що мова? Про сучасну роботу у Чернігові, яку пропонує сервіс Kabanchik.ua. Це онлайн-проект, що спеціалізується на послугах: точніше, він допомагає замовникам послуг знаходити прямих виконавців. І, як виявляється, у цій сфері дуже багато можливостей для підробітку.

index

Легкі умови для шукачів роботи

Логіка проекту наступна: якщо людина приходить шукати роботу, вона має знаходити її, а не витрачати години на марні пошуки, розвилку резюме та дзвінки роботодавцям. Тому алгоритм роботи сервісу максимально простий. Є замовники послуг – містяни и представники бізнесу, які потребують допомоги у певній сфері. Таких сфер – декілька сотень: від кур’єрської доставки до розробки сайтів. Є виконавці – шукачі підробітку, які готові надати потрібні послуги.

Замовники самі шукають виконавців. Для цього вони оформлюють завдання, одразу вказуючи умови (суму оплати, терміни виконання, об’єм роботи тощо). Виконавицю досить підписатися на підходящі категорії послуг: щойно в одній з них з’явиться нове завдання, спеціаліст отримає сповіщення. Це буде лист на електронну пошту і повідомлення на смартфон (якщо встановлений відповідний мобільний додаток). Все, що треба – ознайомитись з умовами, подати заявку на виконання і очікувати рішення замовника.

Можливості для творчих виконавців і не тільки

Враховуючи потреби жителів Чернігова, на сайті багато завдань побутового напрямку. Популярні категорії:

  1. Домашній майстер (послуги сантехніка, електрика. Збирача меблів тощо).
  2. Клінінгові послуги (прибирання будь-якого типу, миття вікон).
  3. Будівництво та ремонт (в тому числі оздоблювальні роботи у приміщеннях).

Розповсюджені і категорії для творчих людей. Наприклад, замовникам на Kabanchik.ua часто потрібен весільний фотограф: саме через сайт багато жителів міста зараз знаходять послуги фотозйомки важливого свята. Інші популярні напрямки:

  • дизайн поліграфії;
  • розробка сайтів;
  • реклама в Інтернеті;
  • пошук і розміщення інформації;
  • написання текстів (копірайтинг);
  • просування сайтів;
  • переклади;
  • веб-дизайн.

Повертаючись до весільної тематики: останнім часом на Kabanchik.ua збільшилась потреба у послугах тамади та ведучого весіль. І це далеко не весь перелік можливостей для заробітку у гуманітарній та творчій сферах.

Заробляти – безпечно

Правила сервісу досить суворі: тут немає місця несерйозним замовникам і виконавцям. Але це гарантує безпеку: наприклад, якщо завдання буде схожим на шахрайську пропозицію, і виконавці поскаржаться на нього, адміністрація його видалить і не наражатиме майбутніх виконавців на ризик. Будь-які спірні моменти можна обговорити зі службою підтримки. А ще у профілях досвідчених замовників є відгуки і рейтинг: можна скласти думку про роботодавця перед подачею заявки.

Що потрібно для початку? Пройти реєстрацію і перевірку даних, щоб отримати статус «перевіреного виконавця». Цей статус відкриває всі можливості сервісу і дозволяє легко, за декілька хвилин на день, знаходити підробіток. Можливості для спеціалістів зараз тільки збільшуються: як повідомляють представники сервісу, кількість замовників послуг онлайн стабільно зростає.

Реклама

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Круто, после работы пойду расклад пару сотен объявлений и раздавать флаера, а утром пойду в школу детей учить математике

Back to top button