Суспільство

Преміум-клас для «обраних»: хто з підданих Атрошенка отримує «солодкі» надбавки

Чернігівська міська рада і, зокрема, міський голова Владислав Атрошенко намагаються впхати в голови чернігівців цікаві меседжі про тотальну економію, наприклад, за рахунок позбавлення надбавок за престижність професії вчителям або ж впровадження платної освіти для «чужих» школярів. Але в той же час Владислав Атрошенко щедро преміює своїх наближених підданих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Золоті» зупинки Чернігова: хроніка брехні та ілюзій (Відео)

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє чернігівський громадський активіст Олександр Гашпар.

Інформацію про преміювання керівників комунальних підприємств Чернігівської міської ради надали активісту як відповідь на його запит.

Найбільший розмір премії за 2016 рік був у екс-комерційного директора телеканалу «Дитинець», колишнього керівника ТОВ «Основа-ТВ» і благодійного фонду Владислава Атрошенка «Поліський оберіг», а нині – керівника «Чернігівводоканалу» Сергія Малявко. У 2016 році він отримав 75 000 гривень преміальних.

111111

 

У 2017 році (за підсумками роботи за 2-4 квартали) Сергій Малявко також є преміальним лідером – 90 720 гривень. На другому місці (за підсумками роботи за 2-4 квартали 2017 року) – керівник КП «Зеленбуд» Роман Старіков (63 000 гривень преміальних). Третє преміальне місце у директора КП «Чернігівбудінвест» Валерія Горбатова з сукупною премією в розмірі 42,5 тисячі гривень.

Ще статті по темі

Back to top button