Суспільство

Президентська ревізія потрусить чернігівські ОДА та РДА

Президентська комісія 10 днів поглиблено перевірятиме діяльність Чернігівської облдержадміністрації і всіх райдержадміністрацій.

Столичних ревізорів цікавить, як наші очільники області і районів взаємодіють у своїй роботі з територіальними органами центральних органів виконавчої влади і чи виконують вони акти і доручення, які їм надсилає Президент.

ЧеLine стало відомо, що перевірки стартують вже сьогодні. Перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич на 12 годину зібрав у нарадчій залі усіх керівників підрозділів. Для цього навіть довелося перенести на інший час засідання обласного оперативного штабу з координації проведення літньої оздоровчої кампанії.

Нагадаємо, Розпорядження Глави Адміністрації Президента про перевірку Чернігівської області підписане ще 21 березня. Комісію очолив Андрій Девко, керівник Головного контрольного департаменту Адміністрації Президента України. Після перевірки, президентська комісія надасть свої висновки і пропозиції.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Давно пора! Кулич совсем страх потерял в последнее время(( Я конечно понимаю, что он с Атрошенком в доле, но это уже ни в какие ворота(( Как в одной из самых бедных областей вроде образовался один из самых богатых губернаторов в стране??

Back to top button