Суспільство

Прикордонниця стала «Жінкою року–2022» міста Чернігова

У її погляді, думках і діях читається рішучість. Інакше не може, бо вона — лікар, і права на помилку собі не дає.
«Працювали в умовах медсанбату. Навіть від себе не очікувала, — каже Ірина, — того, що маю тепер у своєму характері. Це професійна допомога, яка вимагає повної викладки знань, постійного стимулу, постійного навчання. Я людина, яка дуже любить динамічне життя – постійно навчатися, працювати, служити, здобувати нові знання».

Понад шість років пані Ірина керує медичною службою прикордонного загону на Чернігівщині. І хоча за освітою Ірина Комлева лікар-невропатолог, із початком великої війни її практика значно розширилася – від психолога до хірурга, бо того потребувала ситуація.
Про це повідомляє Держприкордонслужба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа життя та воєнні виклики: сучасні реалії адвокатів Чернігівщини

Підполковниця медичної служби, начальниця служби охорони здоров’я 105-го прикордонного загону ім. князя Володимира Великого Ірина Комлева за проявлену мужність, сміливість і професіоналізм під час бойових дій при обороні Чернігова була обрана для участі в конкурсі «Жінка року – 2022» міста Чернігова.

Про кожну жінку на церемонії нагородження показали мініфільм, що знайомив глядачів із її досягненнями та з нею як особистістю. Запрошуємо познайомитися із прикордонницею і вас.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button