Суспільство

Прилуки феєрично співали разом із зірками шоу-бізнесу (Відео)

«Че, че, человек – чемодан».

«Пригадай, як було усе».

У вихідні Прилуки з розмахом відзначили свій день народження та 78-му річницю визволення від нацистських окупантів.

«З днем народження…»

Завдяки підтримці народного депутата України Бориса Приходька тут відбувся яскравий гала-концерт за участі таких зірок, як Дмитро Коляденко та Ірина Білик.

«Я з великою честю зараз оголошу та запрошу на сцену першу зірку, яка вітатиме місто Прилуки. Я запрошую на сцену Дмитра Коляденка»,- Борис Приходько, народний депутат України.

«Розпрягайте, хлопці, коней та лягайте спочивать…»

«Сьогодні було проведено велику кількість заходів, присвячених цим датам, і нинішнє свято завершиться великим гала-концертом, який нам подарував депутат Верховної Ради України Борис Приходько»,- Олександр Сивенко, заступник прилуцького міського голови.

«Сьогодні я з великим задоволенням маю честь привітати жителів міста Прилуки та Прилуцької громади загалом зі святом міста. Для мене це – дороге місто, бо це мій виборчий округ, я тут працюю, люди мене обирали. І я все, що можу, роблю для міста, для району»,- Борис Приходько, народний депутат України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стала відома програма святкування Дня міста Чернігова

Навіть природа вітала прилучан зі святом – саме перед концертом вщухла злива. Такий подарунок небес посприяв тому, що на площі зібралося багато жителів і гостей Прилук, які запалювали разом із зірками.

«Ніколи не втомлюся чекати… вірити».

«Ви знаєте, мої подарунки приносять щастя. Хто хоче щастя? Хто тут самотня?»,- Дмитро Коляденко, співак.

Прилучани і відпочивати вміють, і трудитися на благо всієї області та держави. Сьогодні Прилуки – це потужний стратегічний центр півдня Чернігівщини.

«Місто Прилуки залишається стратегічним містом обласного значення для всієї Чернігівської області. Адже промислові підприємства міста сплачують значні податки до обласного та державного бюджетів, що сягають понад 18 мільярдів гривень»,- Олександр Сивенко, заступник прилуцького міського голови.

Загалом про настрій публіки та про розвиток міста наголосили й зірки естради, які побажали Прилуччині многая літа…

«Виступав уперше перед такою великою аудиторією міста Прилуки. І зрозумів, що пісні мої знають, підспівують, люди радісні, люди добрі. Я співав різні пісні. Загалом хороше місто»,- Дмитро Коляденко, співак.

«Я присвячую … не я».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button