Суспільство

Прилуцькі поліцейські розшукали трьох зниклих дітей у Київській області

Усю ніч співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановлювали місце знаходження двох хлопчиків 12 та 8 років та 10- річної дівчики, які зникли ввечері. Дітей знайшли на світанку у сусідній області живими та неушкодженими.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

5 вересня о 21.10 до поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про зникнення його трьох неповнолітніх дітей. Чоловік розповів, що діти не повернулися додому після прогулянки.

Після надходження виклику по тривозі негайно було піднято поліцейських Прилуцького районного відділу поліції та організовано маштабну пошукову операцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За добу площа пожеж на Чернігівщині становила 20 га

Поліцейські склали детальне орієнтування для пошуку зниклих та розіслали його всім відділам поліції. Їх фото були широко оприлюднені у засобах масової інформації та в соцмережах.

Безперервні пошуки неповнолітніх тривали усю ніч. Поліцейські відпрацювали кожний мікрорайон міста, зупиняли транспортні засоби для перевірки, перевіряли нежитлові приміщення.

Пізніше поліцейські з’ясували, що дітей могла забрати мати до Київської області. Не гаючи ні хвилини поліцейські відразу вирушили туди. На ранок правоохоронці встановили місце знаходження всіх дітей.

Їх життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button