Суспільство

ПриватБанк профінансував вже більше 1 000 доступних кредитів “5-7-9” малому бізнесу

В рамках програми доступного кредитування ПриватБанк виділив українському малому бізнесу і підприємцям вже більше 1 000 кредитів «5-7-9». Про це повідомив керівник дирекції МСБ ПриватБанку Євген Заіграєв. За його словами, фактично ПриватБанком видається кожен четвертий кредит «5-7-9» в Україні — за даними Міністерства фінансів, з початку запуску програми всі українські банки видали бізнесу 3,8 тисячі доступних кредитів.

 

В ПриватБанку, підприємці Чернігівщини, що хочуть розвинути власну справу, можуть отримати кредит під доступні відсотки. Ми пишаємося, що 1000-й кредит в ПриватБанку за програмою «Доступні кредити 5-7-9%» оформлено саме в нашому філіалі.  — зазначила Директор Чернігівського головного регіонального управління ПриватБанку Ася Бойко. — Дякуємо нашій підприємиці пані Олександрі Шупель за довіру та співпрацю. Розраховуємо на те, що ще багато підприємців регіону скористаються гарною можливістю для росту бізнесу. Запрошуємо до співпраці!

 

В рамках програми «Доступні кредити 5-7-9%» українські підприємці можуть отримати кредит (або кілька кредитів) на створення та розвиток бізнесу терміном до 5 років без обмеження суми, але за умови, що річна виручка не перевищує 100 млн грн (по групі пов’язаних осіб). При цьому держава компенсує підприємцю частину відсотків по кредиту — ставки складають від 3% до 9% річних, залежно від кількості створених робочих місць, з можливістю щоквартального зниження відсоткової ставки.

 

Щоб стати учасником програми, достатньо мати чи відкрити рахунок у ПриватБанку і подати заявку на спеціальній сторінці 5-7-9.pb.ua.

 

Нагадаємо, що ПриватБанк та “Фонд розвитку підприємництва” підписали угоду про співпрацю в рамках держпрограми розвитку підприємництва 31 січня 2020 року. За даними дослідження банківського ринку України, проведеного GFK в 2019 році, послугами ПриватБанку користуються 64% українських компаній і 75% вітчизняних підприємців. Відкрити рахунок корпоративного клієнта або підприємця в ПриватБанку можна онлайн на сайті pb.ua/start.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button