Суспільство

«Привітай маму загиблого воїна»: депутатка Чернігівської міськради ініціює Всеукраїнську акцію

12 травня українці відзначають особливо ніжне та щемне за своїм змістом свято – День матері.

У реаліях українсько-російської війни щоразу більшає мам, яких нікому привітати: їхні діти поклали своє життя за незалежність Української держави.

До Дня матері депутатка Чернігівської міськради Марина Семененко закликала чернігівців долучитися до акції «Привітай маму загиблого воїна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині державі з незаконного володіння повернули понад 300 га земель лісового фонду вартістю понад 1,5 мільярда гривень

«Це соціальна ініціатива, завдяки якій хочеться донести до якомога більшої кількості людей, що матерям загиблих бійців потрібна наша підтримка, їм потрібна повага до того внеску, який вони зробили в наш спокій, в нашу Незалежність. Уявіть, наскільки печально та самотньо мамі, яку ніхто не привітає з Днем матері, адже її дитина віддала найцінніше – своє життя – задля нашого захисту. Привітання може бути яким завгодно: теплі слова, обійми, елементарні квіти чи мінімальний подарунок. Цим жінкам справді потрібно приділити увагу цього дня. Дуже хотілося б, аби ця соціальна акція поширилася не тільки в Чернігові, але й по всій Україні», – зазначила в коментарі для «ЧЕЛАЙН» депутатка Чернігівської міськради Марина Семененко.

Отже, зміст акції надзвичайно простий – у День матері висловити свою повагу та пошану матерям загиблих бійців будь-яким доступним для вас способом. 

Таліна Тарасенко

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button