Суспільство

Призначено керівника Управління капітального будівництва Чернігівської ОДА

Розпорядженням голови Чернігівської ОДА Андрія Прокопенка за погодженням з Міністерством розвитку громад та територій України на посаду начальника Управління капітального будівництва облдержадміністрації призначено Богдана Кривенка.

Як відомо, на даний час проведення конкурсів на заміщення вакантних посад на державну службу заборонено. Призначення можливе лише шляхом переведення із державної служби на рівнозначну або нижчу посаду. Відтак Богдан Кривенко призначений на посаду порядком переведення після отримання відповідного погодження із профільного міністерства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Начальником Управління регіонального розвитку та інфраструктури Чернігівської ОДА призначено Богдана Кривенка

До завдань і повноважень керівника УКБ входитиме реалізація державної політики у сфері дорожнього господарства, будівництва, розвитку соціальної інфраструктури, забезпечення енергоефективності у будівництві на території області.

Довідково

Богдан Кривенко здобув дві вищі освіти: у 2018 році – отримав фах інженера-будівельника в Чернігівському національному технологічному університеті, у 2009 році закінчив приватний вищий навчальний заклад «Європейський університет» за спеціальністю менеджер-економіст.

У 2008-2009 роках працював у компанії ТОВ «Шиндлер», яка займалась реалізацією та монтажем спеціального обладнання для ліфтів та ескалаторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто претендує на посаду директора департаменту спорту Чернігівської ОДА

У 2013-2020 роках працював керівником ТОВ «Фірма «СТБ», яка реалізовувала проєкти будівництва об’єктів цивільного та промислового призначення по області та Україні, зокрема для агропромислового сектору.

Із 24 квітня цього року працював на посаді начальника Управління регіонального розвитку та інфраструктури Чернігівської ОДА.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Ще статті по темі

Back to top button