Суспільство

Призначено нового керівника поліції Ніжинського району

Сьогодні, 23 жовтня, керівник Головного управління Національної поліції у Чернігівській області Іщенко Іван Володимирович представив особовому складу Ніжинського районного відділу поліції нового начальника поліції. Ним став підполковник поліції Цвігун Володимир Юрійович. Про це повідомили в Ніжинській міськраді.

Керівник ГУНП окреслив напрями діяльності нового керівника: «Має досвід роботи на керівних посадах, зарекомендував себе умілим керівником, адміністратором і управлінцем. Працює у цій сфері з 2003 року. Завдання, яке я поставив перед ним, – упровадження інноваційних проєктів і технологій у реалії життя.

У місті повинне бути створене таке безпекове середовище, у якому кожен житель відчував би впевненість, що поліція поруч і в разі потреби реагуватиме на проблеми дуже швидко та результативно. Мета діяльності керівника поліції Ніжина – контроль криміногенної ситуації, налагодження співпраці з місцевими громадами та створення максимально безпечних умов у складний воєнний час. Володимир Юрійович має досвід реалізації таких завдань, тож упевнений, що ми спільно з місцевою владою отримаємо позитивні результати».

Міський голова Олександр Кодола привітав нового начальника поліції і зазначив: «Наше місто підтримує національну поліцію і допомагає їй. Від початку повномасштабного вторгнення ми купили і передали відділку поліції дві автівки, а також забезпечували їхні потреби у пально-мастильних матеріалах.

Будемо підтримувати всі ініціативи нового керівника поліції щодо покращення ситуації у місті. Наголошу, що питання створення безпечного простору в Ніжині ми вирішуємо системно і послідовно. Зокрема, територія і приміщення вокзалу облаштовані сучасними камерами з системою розпізнавання облич і номерів.

Також поступово розширюємо зону охоплення камерами спостереження по місту. Безпека громадян має бути в пріоритеті».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button