Суспільство

Про нинішню зиму, тривалість війни та смерть Путіна: прогноз чернігівської тарологині

Мир і Українська перемога – найзаповітніші бажання всіх українців. І дуже хочеться, щоб вони справдилися якомога скоріше. Так неодмінно буде, ми в це віримо, але попереду в усіх нас випробування зимою.

Тож якою вона видасться для чернігівців, про ймовірні небезпеки та скільки ще триватиме війна – у прогнозі від чернігівської тарологині Оксенії Ровник.

Вона розповіла про ймовірні два сценарії.

«Із вересня і до кінця року ми маємо великі шанси на світову підтримку. І нині наш президент Володимир Зеленський із першою леді в Америці. Також нині є шанс примусити державу-терориста росію прийти до домовленості хоча би про припинення вогню. Але якщо ми не зможемо досягти таких домовленостей, то, на жаль, війна в Україні може тривати до весни 2025 року», – розповідає Оксенія Ровник.

За її словами, 2024 рік – не зовсім несприятливий для настання миру через розташування планет, окрім того, четвірка наприкінці року символізує смерть. Тож спокій не настане, допоки не зміняться енергії землі та року, тобто до весни 2025-го. Тож тарологиня застерігає, що маємо бути готовими і до затяжної війни. Але сама вона плекає великі сподівання на нинішню осінь.

Українське майбутнє їй вбачається таким.

«Ми повернемося до кордонів 1991 року і будемо під жовто-блакитним прапором. Нам дуже допоможе Америка. Щоправда, наша Конституція буде змінена, стане дещо схожою на Конституцію США. У нас області будуть трішки автономними, наприклад, Крим, Донбас.

Десь 30% партнерів і країн, які нам сприяють, допомагатимуть нам формувати новий європейський уряд. Я вважаю, що цьогоріч ми розумітимемо, що у світі нас уже сприймають як європейську країну», – запевнила тарологиня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд хоче забрати у громад «військовий» ПДФО: думка голови громади з Чернігівщини

Звісно, що майбутнє Чернігова також не залишилося поза увагою. Зокрема чернігівцям не треба боятися нинішньої зими, як і не варто піддаватися панічним настроям.

«Я думаю, що страшна трагедія, яка сталася в нас 19 серпня, не повториться. А взагалі після цього трагічного випадку я навіть захворіла, бо дуже близько до серця прийняла, перейнялася ситуацією, замутилася й плакала. Мені було дуже шкода і дорослих, і дітей. Я вважаю, що більше такого не буде. Як і пішої навали на Чернігів більше не буде», – зазначає вона.

За її словами, основний театр воєнних дій в Україні залишиться на східному та південному напрямках.

«Оце там нам доведеться відстояти своє. Але все одно сподіваюся, якщо в нас буде припинення вогню, а я думаю, що так воно й буде, то в принципі ми закінчимо це все і навіть не чекатимемо смерті путіна.

А смерть путіна настане через внутрішній крововилив. Дуже багато пролилося крові, тому кармічно він помре, захлинувшись кров’ю. Це такий закон Всесвіту. Це може статися у 2024 році. Я думаю, що це його останній рік», – вважає Оксенія Ровник.

Ірина Осташко

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button