Суспільство

Проблемна «Еллада»: чернігівці прийшли проганяти столичних «рейдерів» (Фото)

Баталії довкола чернігівського оздоровчого комплексу «Еллада», що по вулиці Волковича 21, тривають. У ці хвилини біля приміщення зібралося кілька десятків чернігівців, які тренуються у цьому спортивному клубі.

Хлопці заявляють, що не дозволять рейдерам хазяйнувати у Чернігові. Пригадують також аналогічну ситуацію із магазином по вулиці Жабинського.

Як ми вже повідомляли, директор «Еллади» — чернігівський підприємець Ігор Шегай заявляє, що столична факторингова компанія «Кей-Колект» незаконно стала власником його комплексу. Ця фірма «викупила» борг підприємця перед банком і фактично стала власником будівлі.

Вчора, 11 травня, з самого ранку до будівлі зайшло близько десяти представників – «нових власників». Вони замінили замки і показали відповідні документи.

Все це через невиплачений кредит. Дійсно, Ігор Шегай заборгував понад мільйон гривень. Але чернігівець запевняє, що банк пішов у незаконний зговір з колекторською столичною фірмою і його виселення є незаконним. Мовляв, його навіть не попереджали про те, що реєстратор змінив власника.

На місці знаходиться знімальна група ЧЕline – ми будемо оперативно повідомляти про розвиток ситуації довкола «Еллади».

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Да Игорь Шегай был должен около 3000000 а теперь держится за помещение которым не владеет и не платит по месяцам зарплату. А Сам он не Украинец. Так держать Чернигов а всё что собрались это зарабатывают деньги у типа организации «фин майдан».

Back to top button