Суспільство

Прокопенко направив листа корпорації «Volkswagen»

Чернігівська облдержадміністрація офіційно направила лист на ім’я Генерального директора компанії «Volkswagen AG» доктора Герберта Діса з пропозиціями розглянути можливість інвестування та розміщення виробничих потужностей на території області.

«Чернігівщина має всі можливості, щоб бути надійним партнером для інвесторів. На території області є вільні земельні ділянки та незадіяні приміщення з облаштованою інфраструктурою», – зазначив голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завод «Volkswagen», аеропорт і вирок корупціонерам: у Чернігові представили нового голову ОДА (Відео)

Чернігівщина має усталені традиції виробництва продукції машинобудування, високотехнологічної апаратури космічного призначення, точних вимірювальних та навігаційних пристроїв, датчиків, електроприладів та їх компонентів. Виготовляється сільськогосподарська, будівельна техніка, пожежні машини, обладнання для харчової та деревообробної промисловості.

Наразі в області йде процес формування індустріальних парків, зокрема індустріального парку «Менський». Тож компанії «Volkswagen AG» було запропоновано розглянути можливість виступити в якості «якірного» інвестора, спеціалізація якого визначила б основні напрями діяльності новоствореного індустріального парку.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Ще статті по темі

Back to top button