Суспільство

Промислово-будівельна група «Ковальська»

Серед вітчизняних виробників будівельних матеріалів промислово-будівельна група «Ковальська» є найбільшим виробником. Заснована в 2002 році, компанія досягла значних успіхів у розвитку. Сьогодні концерн є провідним постачальником широкого асортименту будівельних матеріалів, продукція бренду використовується при будівництві житлових, промислових та інфраструктурних об’єктів по всій країні.

Короткий огляд продукції компанії

На сьогоднішній день концерн «Ковальська» об’єднує низку підприємств, які виробляють конкурентоспроможну продукцію, виконують роботи у будівельній галузі. Ознайомитись із асортиментом, замовити товари бренду можна на офіційному сайті chernigiv.kovalska.com. А стислий огляд допоможе при виборі.

Компанія Будіндустрія входить до складу бренду «Ковальська», є найбільшим виробником у Чернігівській області:

  • бетону;
  • бетонних сумішей;
  • залізобетонних конструкцій;
  • тротуарної плитки.

Продукція характеризується високою якістю, завдяки сучасному автомобільному парку, компанія гарантує замовникам швидку та якісну доставку бетонних розчинів та конструкцій.

Тротуарна плитка виробляється під брендом Avenue. Покупцям доступні вироби різних форм, розмірів, кольорів та текстур. Також в каталозі представлені:

  • елементи для дизайну – колони, ємності для висадки квітів, елементи сходів;
  • дорожніх елементи – паркувальні напівсфери, бордюри, дренажні лотки та багато іншого.

У каталозі компанії Avenue представлений широкий асортимент продукції різних форм та кольорів, що дозволить реалізувати будь-які дизайнерські рішення. Виробництво Avenue здійснюється на сучасному обладнанні із застосуванням інноваційних технологій. Завдяки цьому вироби характеризуються довговічністю та високою якістю.

Компанія Термінал-М спеціалізується на виробництві та реалізації будівельних сумішей Siltek. У каталозі доступні найменування:

  • гідроізоляційні суміші та клеї;
  • штукатурки;
  • лакофарбові вироби;
  • ґрунтовки та інші матеріали, необхідні для ремонту та будівництва.

Промислово-будівельна група «Ковальська» не обмежується виробництвом. Компанія «Ковальська Нерухомість» виконує будівництво житлових та комерційних комплексів у Києві, у містах Чернігівської, Львівської, Житомирської, Херсонської області, а власна виробнича база матеріалів, є запорукою високої якості будівництва. З моменту заснування група підприємств неухильно зростає, впроваджуючи інноваційні досягнення у вироблену продукцію. За роки існування ПСГ «Ковальська» успішно реалізувала безліч проектів та продовжує розвиватися.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button