Суспільство

Радикал на прізвисько «Пончик» зекономив на страховці, гроші за поцуплений позашляховик ніхто не поверне

У Менського радикала на прізвисько «Пончик» Валерія Гайдукевича невідомі викрали новенький позашляховик. Автівка не була застрахована. Її власник придбав лишень дешевий поліс автоцивілки. Скупість Гайдукевича в Мені знають: торік він «подарував» селянам зламаний паром, а ще, ходять чутки, щоб не платити зайвого він наймає за безцінь на роботу, колишніх засуджених.

Інцидент із крадіжкою позашляховика стався в ніч на 24 травня. Постраждалим виявився сам 45-річний Гайдукевич, який відрекомендувався директором ФОП. Він і повідомив, що поцупили чорну «Тойоту Ленд Крузер» з повним баком пального, яка стояла на сигналізації. Слідчі оглянули місце злочину по вулицi 1-ї Гвардiйської Армії, де знайшли ключі з брелоком сигналізації від автомобіля.

image-3ae3e071-980x550[1]

Помста – одна з версій, яку нині розглядає слідство. Адже «смотрящий від Ляшка», як негласно називають у Мені Валерія Гайдукевича, відомий «плідною співпрацею» з представниками місцевої влади. Вочевидь, саме це дозволило йому запустити з порушенням закону в роботу приватне підприємство «Менський аграрник». Свиноферма на десять тисяч голів, подейкують, побудована без відповідних дозвільних документів. А ще у Менському районі радикал Гайдукевич незаконно скупив 700 га землі. Оборудки, підкуп, шантаж і невміння повертати борги – усе це репутація Гайдукевича у місцевому бізнес-середовищі. При цьому амбіцій депутату райради не займати. Кажуть, він досі бачить себе головою Менської райради. Свого часу Гайдукевич доклав чимало зусиль, зокрема, й фінансових, щоб за нього проголосували. Але депутати «прокинули» підприємливого ділка.

Ховаючись за брендом РПЛ та вихваляючись особистими зв’язками з Ляшком Гайдукевич, робить усе для того, щоб жодне з місцевих фінансових питань не обходилося без його участі. Вочевидь, саме тому серйозні менські бізнесмени не тільки не сприймають його, а й уже нагострили проти одіозного ляшківця «хромовані» вила.

Нагадаємо, Олег Ляшко продовжує критикувати скотиняк при владі та держиморд і запевняти, що саме його політична сила «усуне олігархів від влади». Тож, запитання – чому ставка робиться саме на таких одіозних фігур, як Дмитро Блауш і Валерій Гайдукевич, – наразі залишається без відповіді.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Ляшко небось Блауша в кубе подцепил, когда тот еще был кальянщиком. Молоденький наркоман наверняка приглянулся главному радикалу)) Надеюсь только у них все добровольно, не за дозу… Хотя логичных причин Баушу идти на выборы нет, как и репутации или ресурса.

Back to top button