Суспільство

Радикальний гнів: чернігівці обурені бізнесом Осіковської

На сесію Чернігівської міської ради прийшла мешканка будинку по проспекту Миру, 21 Світлана Граб. Жінка принесла зібрані підписи жителів будинку і звернулася до міського голови з проханням допомогти перевірити хінкальню «Бубу», з якою люди живуть по сусідству і в якій, до речі, нещодавно сталася пожежа. Заклад, за словами жінки, начебто працює без документів і необхідних дозволів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рятувальники прокоментували пожежу в хінкальні «Буба»

За словами пані Світлани, квартири мешканців будинку руйнує цей заклад харчування – стелі провалюються від вологи, присутні кіптява і постійний сморід у квартирах. До того ж, у хінкальні до першої години ночі грає музика, а тому мешканці будинку не можуть відпочивати. Світлана Граб також звернулася до депутата міськради від РПЛ Наталії Осіковської, яку пов’язують з хінкальнею. Депутатку жінка звинуватила у тому, що та псує життя людей, які живуть біля «Буби». «Для чого ви обиралися до міської ради, для чого ви стали депутатом? Щоб захищати свої інтереси», – запитала Світлана Граб.

Міський голова доручив відповідним відомствам виконати прохання мешканців будинку по проспекту Миру та перевірити «Бубу».

Ще статті по темі

Back to top button