Суспільство

Радість та емоції до дня захисту дітей у територіальному центрі Ніжина (Фото)

У територіальному центрі Ніжина в рамках відзначення Дня захисту дітей відбулося яскраве та веселе свято . Підопічні центру денного перебування дітей «ВІРА» разом із найменшими вихованцями дитячого садочка № 17 та інклюзивно-ресурсного центру, які завітали на захід, отримали масу позитивних емоцій та незабутніх вражень.

Про це повідомляє міська рада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білоруси приходили до українських церков на Чернігівщину (Фото)

Захід розпочався з урочистої частини, де дітей привітали організатори та гості свята. Особлива увага була приділена важливості цього дня, який нагадує суспільству про необхідність захисту прав кожної дитини та створення комфортних умов для їхнього розвитку.

Окрім розважальної програми, для дітей було організовано творчі майстер-класи, де вони могли проявити свою креативність і створити власні шедеври . Також малеча мала змогу проявити свої таланти на сцені . Такі активності не тільки розважали малечу, але й сприяли розвитку їхніх здібностей та вмінь .

Не обійшлося й без подарунків . Усі дітки отримали сувеніри та солодощі, які стали приємним доповненням до свята. Радість і захоплення на обличчях дітей свідчили про те, що захід був успішним та залишив теплі спогади у кожного з учасників.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button