Суспільство

Рафтинг — захопливе проведення часу в Буковелі

Рафтингом називають вид спорту або активного відпочинку, який полягає у сплаві на надувному човні (рафті) по бурхливій річці. Найпопулярнішим місцем для рафтингу в Україні по праву вважаються Карпати, оскільки саме тут протікає багато швидких річок, які чудово підходять для сплаву.

Зазвичай, говорячи про рафтинг, мають на увазі швидкий екстремальний сплав, проте насправді він може бути різного рівня складності — від першої до шостої категорії. Маршрути першого та другого рівня складності доступні кожному, навіть абсолютно непідготовленим людям. Такий сплав може стати чудовим видом сімейного відпочинку разом із дітьми та дозволить весело і незабутньо провести час.

Рафтинг-клуб «Скита» подарує вам яскраві емоції та по-справжньому екстремальні відчуття, які обов’язково захочеться повторити! Ми займаємось організацією активного відпочинку в Карпатах більше семи років та пропонуємо захоплюючі сплави по річкам Прут та Чорний Черемош. Більш докладну інформацію про організацію сплавів можна отримати на сайті готелю Стара Правда https://starapravda.com.ua/rafting/

Екстремальний рафтинг на річці Чорний Черемош

Якщо вам до душі захопливий екстремальний рафтинг зі справжнім адреналіном, вирушайте у сплав по річці Чорний Черемош! Саме тут пролягають найпопулярніші в Карпатах маршрути, які щороку приваблюють шанувальників рафтингу. Черемош — повноводна річка, оскільки має велику долину водозбору. Вона протікає вздовж Чорногірського хребта, на схилах якого весною тануть сніги і забезпечують її водою. Саме тому ідеальним періодом для рафтингу вважається весна. Однак дощове літо теж забезпечує чудові умови для швидкісного спливу. 

Карпатський Чорний Черемош — найкращий варіант для сплаву, якщо ви хочете отримати яскраві враження. Це не надто складний маршрут, який можуть подолати навіть не дуже досвідчені рафтери. Проте на річці є цілком серйозні пороги, які забезпечують швидкісний сплав та справжній адреналін. До того ж під час подорожі гірською річкою перед вами відкриються дивовижної краси карпатські краєвиди.

Мальовнича природа, кришталево чисте повітря та фізична активність допоможуть вам зняти стрес від клопіткого міського життя та отримати потужний заряд енергії. Наші досвідчені фахівці створять умови для вашої повної безпеки. За кожним човном закріплюється інструктор, що стежить за дотриманням правил безпеки всіма учасниками сплаву.

Рафтинг на річці Чорний Черемош проводиться цілісінький рік. Коли рівень води у річці підвищується, для сплаву використовують рафти, а коли знижується — байдарки. У будь-яку пору року сплав стрімкою карпатською річкою подарує вам незабутні враження та дозволить отримати справжню насолоду від життя! Приїжджайте в Карпати для рафтингу чи будь-яких інших розваг та зупиняйтесь у комфортному готельному комплексі Стара Правда. Так ви зможете поєднати активний відпочинок із затишком та розслабленням у мальовничому куточку природи.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button