Суспільство

Рефрижераторні контейнери

Рефрижераторний контейнер (коротко –рефконтейнер) – це контейнер, призначений для транспортування вантажів, чутливих до температурного режиму. Завдяки широкому використанню рефконтейнерів, досягається можливість зберігати або перевозити на значні відстані різні види продуктів харчування, ліків, біоматеріалів, що швидко псуються. Компанія Global Container Service пропонує широкий спектр послуг у сфері продажу, оренди та обслуговування холодильних контейнерів в Україні.

Чим буде корисно?

Підтримка стабільних температурних умов усередині холодильних контейнерів досягається використанням холодильних агрегатів компресорного типу, а також високоефективної системи теплоізоляції та вентиляції. Сучасний ринок обладнання цього типу пропонує найширший вибір моделей холодильних контейнерів. В асортименті представлені найкращі моделі, що дозволяють підтримувати стабільну роботу в широкому діапазоні температур.

Компанія пропонує взяти в оренду або придбати контейнери від найкращих світових.виробників Carrier, Daikin, Starcool, Termoking, на 40 футів та 20 футів, які відмінно зарекомендували себе в різних умовах та режимах експлуатації.

Важливо, що моделі, представлені в каталозі на сайті компанії, відібрані за низкою критеріїв, на які зазвичай орієнтується споживач:

  • висока надійність холодильних агрегатів;
  • зручність, безпека та простота в обслуговуванні;
  • висока енергоефективність, що забезпечує економію енергоресурсів;
  • широкий діапазон температур, що дозволяє розширити асортимент вантажів, що перевозяться;
  • використання холодоагентів нового покоління, які не становлять загрози для навколишнього середовища.

Переваги використання рефконтейнерів

Використання рефрижераторних контейнерів, оснащених потужнимиморозильними установками, має ряд важливих переваг, які давно оцінили успішні транспортні компанії:

  • забезпечення стабільної температури, що важливо для транспортування продукції, що швидко псується – м’яса, риби, овочів, фруктів, морозива та безлічі інших товарів;
  • можливість легко інтегрувати у формат будь-яких транспортних засобів – морських чи річкових суден, залізничних платформ, а також застосовувати для автомобільних перевезень (при використанні дженсена);
  • автономність роботи – холодильні установки рефрижераторних контейнерів не потребують підключення до зовнішніх джерел електропостачання;
  • високий рівень захисту продукції від негативного впливу зовнішніх факторів – бруду, вологи, пилу, механічних пошкоджень, що дуже важливо при транспортуванні делікатних чи небезпечних вантажів
  • можливість використання для перевезення найрізноманітніших видів вантажів.

Рефконтейнери, які пропонує компанія GCS, вирізняються високим ресурсом міцності та стабільності роботи. Тут можна купити, орендувати чи обслуговувати різні типи холодильних контейнерів за демократичними цінами.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button